Home » Accessoires

A pawsome gift

€ 10,00

A pawsome gift

€ 10,00

De Rebel and Moon kadobon is echt een 'pawsome gift' 
Met de QR-code kan de ontvanger snel naar de webshop surfen en direct online shoppen.  De unieke online kortingscode (bedrag van het kado) staat op de voucher waarmee de korting verrekend kan worden in de webshop. Er is ook ruimte vrij gehouden voor een persoonlijke berichtje. De 'pawsome gift' kadobon is op A5 formaat dus niet alleen 'pawsome' maar ook nog eens groot 😊

-Shop and always look pawsome-

 

Deze kleine handdoek heeft een ring en een haak aan de bovenkant waardoor je het makkelijk op kunt hangen in de gang, maar ook aan je rugzak of aan een broeklus tijdens de wandeling.

De Paws-handdoek kun je personaliseren met de naam van je hond. 

♥ Alle producten van Rebel & Moon worden ingepakt geleverd

♥ verzendtijd is 4-6 werkdagen

Dog-mom

Deze zware kwaliteit sweater met capuchon is een genot om te dragen. De capuchon is dubbel gevoerd, waardoor de capuchon lekker stevig aanvoelt. De sweater heeft sierstiksels in dezelfde kleur wat zorgt voor een sportieve maar luxe uitstraling. De sweater is afgewerkte met zware rib aan het boord, manchetten en aan de zijkant van de sweater wat een mooie belijning geeft. 

De achterkant van de sweater met capuchon wordt bedrukt. Je kunt kiezen uit verschillende soorten rassen voor de afbeelding en verschillende lettertype voor de naam. Als je de afbeelding van het gewenste ras niet kunt vinden, mag je altijd even een bericht / mail sturen en gaan we samen op zoek.

tevens is er de mogelijkheid de sweater geheel te personaliseren, neem hiervoor contact met ons op.

 

S  |  M  |  L  |  XL  |  XXL

65% cotton - 35% polyester - heavy sweater - regular fit 

 

Deze kleine handdoek heeft een ring en een haakje aan de bovenzijde waardoor je het makkelijk op kunt hangen in de gang, maar ook aan je rugzak of aan een broeklus tijdens de wandeling.

Je kunt kiezen uit 2 verschillende prints: 'No more dirty paws' of 'dirty paws are happy paws' gedrukt in geel, wit, zilver of neon roze 

♥ Alle producten van Rebel & Moon worden ingepakt geleverd
♥ verzendtijd is 4-6 werkdagen

Pawsome bag

€ 9,95

Pawsome bag

€ 9,95

Pawsome bag is van grijs vilt gemaakt en is erg handig om spullen van je doggie mee te nemen als je samen op pad gaat. 

♥ Alle producten van Rebel & Moon worden ingepakt geleverd
♥ verzendtijd is 2-5 werkdagen
♥ prijzen zijn incl. BTW