Home » Blog » Bark in the park met Guus & Milka

Bark in the park met Guus & Milka

Gepubliceerd op 9 december 2019 om 11:33

Bark In The Park

Op zondag 18 Augustus was het zover. Ons eerste hondenevenement zou werkelijkheid worden en ik had er super veel zin in. Dat Guus ons vlinderhondje zich goed zou gedragen stond als een paal boven water, maar over die kleine gevlekte chihuahua had ik zo mijn twijfels. Milka doet haar ras graag eer aan en blaft tegen alles wat beweegt en een pols heeft. Maar afijn vol goede moed en zin s'ochtends vroeg de hondjes en kindjes in de auto gezet en naar de boot gereden om naar de vaste wal te varen. Wij wonen op het waddeneiland Texel dus het was een hele reis, maar het verliep vlot en we waren precies op de geplande tijd aangekomen. We moesten een stukje verder parkeren, doordat de eerste parkeerplaats al helemaal vol stond met auto's van de al aanwezige bezoekers. Gelijk een mooi moment om de hondjes nog even een poepje en plasje te laten doen na de lange reis. Na een stukje wandelen kwamen we aan bij de entree en WAUW wat een entree. Prachtig de grote hekken met een prachtig voorplaatsje en een prachtig kasteel. Dit was al gelijk een mooi moment om de camera uit de tas te pakken en even een fotomomentje te hebben.

Gewapend met paraplu's, regenjassen, laarzen en tassen vol met belangrijke benodigdheden voor de hondjes en kinderen liepen we het terrein op wat al behoorlijk vol was met talloze hondenliefhebbers en hun trouwe viervoeters. Af en toe viel er een klein buitje maar we hadden mazzel want het droge weer had te overtoon. Er liepen zoveel honden dat Milka met stomheid was geslagen en de uren die we er waren geen kick heeft gegeven. Ze gedroeg zich voorbeeldig als een echte dame.
Wat hebben we ons vermaakt zeg. Heel veel leuke kramen met waar je naar hartelust kon shoppen voor je beste maatje. Van heerlijke snacks/hondenvoer tot prachtig handgemaakte bandana's en alles ertussen. Je kon het zo gek niet bedenken of het was te koop. Ook was er een groot grasveld in het midden van de tuin waar diverse demonstraties werden gegeven. Dog frisbee een sport dat ik alleen maar kende van naam was super gaaf om te zien. Zo gedreven en fanatiek waren alle honden. Ze maakte de gekste en hoogste sprongen alles voor de suisende beloning die mooie frisbee. Maar ook de watershow met de grote NewFoundLanders was machtig om te zien. Een drenkeling midden in een vijver wachtend op de hulp van zo'n grote lobbes. Super knap dat je dat andere wezens toch kan aanleren?
Guus en Milka zijn nogal een apart duo om te zien en werden daarom heel snel herkend door enorm veel mensen. De meeste mensen waren Instagram vrienden die Guus en Milka al van hun insta account @the_happy_life_of_guus_milka kenden. Als we op een groepje afliepen hoorden ze je alweer zeggen: "He dat zijn Guus en Milka". We voelden ons de hele dag bekende Nederlanders en vonden het heel tof om zoveel van onze Insta vriendjes en hun baasjes in het echt te zien en te spreken.


Tijdens deze dag zijn we ook langs de kraam van Simone gegaan van Rebel & Moon om ons voor te stellen. We waren kort daarvoor uitgekozen om modellen te worden voor het merk. Dit houd in dat je prachtige foto's maakt van jouw hond samen met de produchten van het merk en dit ook promoot op social media. Ook is het leuk om mee te denken over bepaalde producten of ideeen te opperen. Het was de eerste keer dat we alle producten in het echt zagen. Allemaal met liefde handgemaakt en dat zag je. De kwaliteit was super en Simone sprak vol passie over haar beginnend bedrijfje. Bij de kraam ontmoette wij nog meer mede modellen van Rebel & Moon en gingen we met zijn allen op de foto.
Het was een super geslaagde dag. Met vermoeide kindjes en hondjes en tassen vol met allemaal gekochte en gekregen hondenproducten keerden we in de late middag weer terug huiswaarts.

Op naar ons eiland met mooie herinneringen aan ons eerste hondenevenement!


Reactie plaatsen

Reacties

Lewis
2 jaar geleden

Het was zeker een hele leuke dag. Wij hebben ook genoten van al het moois.
Zeer leuke blog om te lezen en opnieuw te beleven 😍