Home » Coaching & Begeleiding

Coaching & begeleiding 

Samen met Willem en onze Golden Retriever Lady Rebel wonen wij in Alblasserdam (ZH). Na 16 jaar gewerkt te hebben in de retailbranche op diverse commerciële, leidinggevende en coachende functies ben ik in 2019 de webshop Rebel & Moon gestart en vervolgens als coach en Kynologisch instructeur met mens & hond gaan werken.

Tijdens mijn Kynologische opleiding kwam ik er achter dat ik op een andere manier dan op een reguliere hondenschool met begeleiding en coaching bezig wil zijn voor mens & hond. Iedere hond is een individu en elke mens & hond combinatie is anders.
Rebel & Moon geeft  persoonlijke begeleiding bij jullie thuis, in diverse praktijksituaties, vanaf medio februari 2022 op het omheinde losloopveld dat wij tot onze beschikking hebben en vanaf medio april 2022 ook in de 'in huiselijke sfeer' ingerichte Rebel & Moon studio in Alblasserdam. 

Doordat jij en jouw hond elkaar beter leren begrijpen, meer inzicht krijgen in elkaars behoeften en samen aan de slag gaan zal jullie band (nog meer) versterken en op een positieve manier bijdragen aan het het zelfvertrouwen van jouw hond. 

Daarnaast ervaren de meeste honden het als prettig en uitdagend als zij nieuwe dingen mogen leren, aandacht krijgen en met hun mens mogen samenwerken.

 

Wil je iets veranderen aan bepaald gedrag van jouw hond? Besef dan dat dit tijd kost; Naast tijd is het belangrijk dat jouw hond de juiste balans vindt tussen rust & activiteit, gezonde gevarieerde voeding & snacks krijgt en met respect & begrip behandeld wordt.

 

Met veel liefde en plezier coach, train en begeleid ik jullie in alle facetten en periodes van jullie leven samen. Op dit moment werk ik voornamelijk in de omgeving Rijnmond en Drechtsteden, 

 

Begeleiding starten we altijd met een vrijblijvende persoonlijke kennismaking. Als de klik er is, starten we met het analyse traject. Tijdens het laatste consult in het analyse traject bespreken we met elkaar welke vervolgstap we kunnen maken. Wij streven altijd naar een veilige & persoonlijke leeromgeving waar jij en jouw hond jullie thuis voelen.

Wil jij meer weten en persoonlijk kennismaken? Vul het formulier in of stuur een whatsapp.

Contact