• Afhalen bestelling op afspraak
  • Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
  • Shop (training) snacks van o.a. Kivo Petfood
Home » Coaching & Begeleiding

Coaching & begeleiding 

Samen met Willem en onze Golden Retriever Lady Rebel wonen wij in Alblasserdam (ZH). Na 16 jaar gewerkt te hebben in de retailbranche op diverse commerciële, leidinggevende en coachende functies ben ik in 2019 de webshop Rebel & Moon gestart en vervolgens als coach, begeleider en Kynologisch instructeur met mens & hond gaan werken.

Tijdens mijn Kynologische opleiding kwam ik er achter dat ik op een andere manier dan bij een 'reguliere hondenschool' met begeleiding en coaching bezig wil zijn voor mens & hond. Iedere hond is een individu en elke mens & hond combinatie is anders!

Door de individuele begeleiding bij jullie thuis, op diverse praktijklocaties in regio Alblasserwaard, Dordrecht, Ridderkerk, Barendrecht en Rotterdam, tijdens wandelingen, op het snuffelveld & vanuit de studio te geven, maken we optimaal gebruik van diverse locaties, zodat we per gevraagde situatie kunnen schakelen en gerichte begeleiding kunnen geven. 

Doordat jij en jouw hond elkaar beter leren begrijpen, meer inzicht krijgen in elkaars behoeften en samen aan de slag gaan zal jullie band (nog meer) versterken en kun jij op een positieve manier bijdragen aan het zelfvertrouwen van jouw hond. 

Daarnaast ervaren de meeste honden het als prettig en uitdagend als zij nieuwe dingen mogen leren, aandacht krijgen en met hun mens mogen samenwerken.

 

Wil je iets veranderen aan bepaald gedrag van jouw hond? Besef dan dat dit tijd kost; Naast tijd is het belangrijk dat jouw hond de juiste balans vindt tussen rust & activiteit, gezonde gevarieerde voeding & snacks krijgt en met respect & begrip behandeld wordt. Hier geven wij uiteraard in de diverse trajecten advies in.

 

Snuffeltraject

Een begeleiding starten we altijd met een vrijblijvende persoonlijke kennismaking. Als de klik er is, starten we met een kort traject om aan elkaar te 'snuffelen' Niet letterlijk uiteraard, maar elkaar beter leren kennen en aanvoelen of de neuzen dezelfde kant op staan. Het Snuffeltraject bestaat uit een 1x 60 en 3x 30 minuten consult of 2x 60 en 1x 30 minuten. Tijdens het snuffeltraject gaan we met elkaar aan de slag, observeren we, worden vragen beantwoord en gesteld en schatten we bepaalde situaties in waardoor er een gericht advies gegeven en plan opgesteld wordt waarbij er rekening gehouden wordt met het welzijn van mens & hond.

De prijs van het Snuffeltraject is €175,- 

 

Wij streven altijd naar een veilige & persoonlijke leeromgeving waar jij en jouw hond jullie thuis voelen.

 

-voor Mens & Hond-

Neem contact met ons op