• Afhalen bestelling op afspraak
  • Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
  • Shop (training) snacks van o.a. Kivo Petfood
Home » Coaching & Begeleiding » Duotraject

Duo coaching-traject

Rebel & Moon biedt ook de mogelijkheid aan om in een duo gecoacht & getraind te worden. Wij willen hond & mens goed leren kennen en vragen je eerst het individuele analysetraject te volgen. Nadat je het analysetraject individueel hebt gevolgd, de hond het aankan om in een duo te trainen en wij een geschikte duo-partner voor je hebben ( indien je dit niet zelf hebt) gaan we aan de slag met elkaar. 
Je leert tijdens de duo-sessies van elkaars ervaring en interactie en je krijgt tips en handvatten om met jouw hond samen te werken terwijl er een andere mens & hond combinatie in de buurt is. Er wordt met elkaar doorgenomen welke onderwerpen er behandeld en besproken worden. 

Puppy duo-traject

In het puppy duo-traject worden diverse sessies in coaching, vaardigheid en theorie gecombineerd zodat we kunnen bijdragen aan een stabiele basis voor de pup & de eerste belangrijke fase van jullie leven met elkaar. 

We laten de pup op een rustig tempo wennen aan nieuwe materialen en voorwerpen, gaan met elkaar 'de wereld ontdekken'. We ondersteunen bij het socialiseren en habitueren en als de pup er aan toe is, leren we een aantal basisvaardigheden en aandachtsoefeningen aan. 

We gaan met jullie aan de slag met het uitleggen en begrijpen van de hondentaal zodat je jouw hond leert kennen en begrijpen. Jullie gaan samen aan de slag en leren samenwerken in onze 'teambuilding' lessen.

 

Duo teambuilding 

Het duo teambuilding-traject' bestaat uit 3 blokken van 4 lessen. Tijdens het traject ben je samen met je hond aan het werk in verschillende situaties.
- Teambuilding

- Praktijk

- Urban agility

De teambuilding wordt gegeven op ons snuffelveld in Barendrecht en studio in Alblasserdam  waar je samen met jouw hond gaat werken tijdens het doorlopen van verschillende oefeningen en parcouronderdelen. De praktijklessen zijn op diverse locaties in Alblasserdam, Ridderkerk en Barendrecht waar we praktijksituaties opzoeken zoals een dorpscentrum, winkelcentrum, terras en een park. 
Tijdens het blok urban agility combineren we blok 1 & 2 samen en gaan we aan de slag hoe je de wandeling met jouw hond leuker kan maken door samen te werken en gebruik te maken van de omgeving waar jullie wandelen. De lessen zijn op verschillende praktijklocaties. 

 

Neem contact met ons op