• Afhalen bestelling op afspraak
  • Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
  • Shop (training) snacks van o.a. Kivo Petfood

Praktijktraining 

Rebel & Moon biedt ook de mogelijkheid aan om naast de individuele begeleiding, in een kleine groep gecoacht & begeleid te worden op diverse praktijklocaties.

Nadat je het Snuffeltraject individueel hebt gevolgd en jouw hond het aan kan om in een kleine groep te trainen, kun je meedoen aan de praktijkbegeleiding

Je leert tijdens de praktijkles van elkaars ervaring en interactie en je krijgt tips en handvatten om met jouw hond samen te werken in onze 'mensen wereld'. 

Verschillende locaties 

Tijdens de praktijktraining maken we gebruik van diverse locaties in o.a. Alblasserdam, Zwijndrecht Ridderkerk en Barendrecht. Door diverse locaties te bezoeken voorkom je een context gebonden gedrag van de hond en draait het echt om het met elkaar samenwerken en het ondersteunen van jouw hond in nieuwe situaties 

Traject Praktijktraining

Het traject praktijktraining bestaat altijd uit 3 blokken van 4 lessen. Na de eerste 4 lessen hebben we een korte pauze van een aantal weken om vervolgens weer aan een nieuw blok te beginnen.
Tijdens het traject ben je samen met je hond aan het werk in verschillende situaties en op verschillende locaties. 

We zoeken diverse praktijksituaties op zoals o.a. een dorpscentrum, winkelcentrum, terras,  en een park. 
het belangrijkste tijdens de training is het samen bezig zijn met de hond, de hond ondersteunen in spannende situaties en het lezen van de lichaamstaal van jouw hond.

 

Snuffeltraject

We vinden het belangrijk om jullie goed te leren kennen en te observeren hoe jouw hond is. Voordat je mee kunt doen aan de groeps praktijklessen vragen we je hierom om eerst het Snuffeltraject te doorlopen. 
het Snuffeltraject is een individueel traject om elkaar beter te leren kennen, te zien hoe jouw hond in verschillende situaties reageert en te ondervinden of onze positieve manier van trainen bij je past.

In het Snuffeltraject zit 2x een individuele les van 60 minuten en 1 evaluatiemoment van 30 minuten. 
De kosten van een Snuffeltraject is €195,- 

 

Voorwaarden en kosten

De kosten van een traject praktijktraining is voor 12 lessen van 35 minuten €295,-

het is mogelijk om in maximaal 3 maandtermijnen te betalen. 

Het traject is opgedeeld uit 3 blokken van 4 lessen en zullen op verschillende tijden op zaterdag worden gegeven. Wil je op een andere dag in een groep trainen is dit afhankelijk van overige deelnemers. 

Wij trainen positief en het welzijn van de hond is ons belangrijkste uitgangspunt tijdens de training. Het is hierdoor niet toegestaan om met een slipketting, jacht lijn of half-check te trainen. 
Onze voorkeur is een goed passend tuig maar draagt jouw hond om welzijnsredenen een halsband kan dit ook. 

tijdens de training is het uit veiligheidsoverwegingen niet toegestaan om met een Flexlijn te trainen. Een vaste lijn van 3 meter is gewenst. 

Neem contact met ons op