• Afhalen bestelling op afspraak
  • Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
  • Shop (training) snacks van o.a. Kivo Petfood

De eerste stap

Het mogen verwelkomen van een pup in huis geeft heel veel plezier, liefde en vreugde. Tegelijkertijd ervaren veel mensen het ook als een intensieve periode. 

tijdens het traject 'de eerste stap' kun je al voordat de pup bij je woont starten. We nemen samen de voorbereiding door, bespreken de aanschaf van materialen, bespreken vragen die je aan de fokker kunt stellen en adviseren over de eerste dagen dat de pup in huis is.

Vervolgens beginnen we met de pup op een rustige manier te laten wennen in en aan onze 'mensenwereld' en gaan we starten met jullie relatie op te bouwen.

Het individueel traject 'de eerste stap' bevat 10 consulten en kost €475,-

4x 45 minuten aan huis 

4x 30 minuten op locatie 

2x 35 minuten in de R&M snuffelstudio 


Het welzijn van de pup staat altijd op nr. 1

 

 

In het traject 'de eerste stap' worden diverse sessies in coaching, vaardigheid en theorie gecombineerd zodat we kunnen bijdragen aan een stabiele basis voor de pup de eerste belangrijke fase van jullie leven met elkaar. 

We laten de pup op een rustig tempo wennen aan nieuwe materialen en voorwerpen, gaan met elkaar 'de wereld ontdekken'. We ondersteunen bij het socialiseren en habitueren en als de pup er aan toe is, leren we een aantal basisvaardigheden en aandachtsoefeningen aan. 

We gaan met jou aan de slag met het uitleggen en begrijpen van de hondentaal zodat je jouw hond leert kennen en begrijpen. Jullie gaan later in het traject samen aan de slag en leren samenwerken in onze 'teambuilding' lessen.  
Welke individueel, in duo's of drietallen gegeven kunnen worden.

Wil jij meer weten en persoonlijk kennismaken? Vul ons contactformulier in of stuur een whatsappbericht naar Simone 

Neem contact met ons op