• Afhalen bestelling op afspraak
  • Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
  • Shop (training) snacks van o.a. Kivo Petfood

Individuele uitlaatservice 

Moet je een dag of dagdeel weg en heeft jouw hond moeite met veel andere honden om zich heen, autorijden of nieuwe locaties? Vind je het zelf geen prettig idee om de hond mee te geven aan een uitlaatservice die met een groep honden loopt of vind je het fijn dat er even iemand kijkt naar de hond tijdens jouw afwezigheid; dan kun je vanaf nu ook gebruik maken van de individuele uitlaatservice van Rebel & Moon. 

ik kom persoonlijk aan huis en laat de hond uit in zijn eigen vertrouwde omgeving. Na de wandeling blijf ik nog even bij de hond om samen even te ontspannen door bijvoorbeeld een snuffelspelletje te doen, ik zorg voor schoon drinkwater en droog de hond als dit nodig is. De hond kan lekker in zijn eigen vertrouwde omgeving blijven en er wordt voldaan aan de behoeften van de hond. 

Tarieven

Individuele uitlaatservice 1 hond in huis 

  • Los bezoek van 45 minuten €39,95
  • kaart 10 x bezoek van 45 minuten €350,- 

Individuele uitlaatservice meerdere honden in huis 

  • Los bezoek van 60 minuten €49,95
  • Kaart 10x bezoek van 60 minuten €450,-


Woon je buiten een straal van 20km vanaf mijn woonadres in Alblasserdam? Dan reken ik €0,25 per gereden kilometer. Eventuele parkeerkosten worden ook doorberekend. 

Kennismaking 

voordat er een individueel uitlaat bezoek ingepland kan worden zal ik eerst een kennismakingsgesprek inplannen. Vervolgens zal er een contract gemaakt worden welke ondertekend dient te worden. 
Om teleurstelling te voorkomen is het advies om ruim van te voren een bezoek in te plannen, als een bezoek op korte termijn (binnen een paar dagen) ingepland dient te worden is de kans groot dat mijn agenda dat niet toelaat. 

Neem contact met ons op