• Afhalen bestelling op afspraak
  • Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
  • Shop (training) snacks van o.a. Kivo Petfood

Snacks 

Sinds 2022 verkopen wij de Rebel & Moon 100% natuurlijke hondensnacks. Onze Nederlandse Leverancier hebben wij met zorg geselecteerd en we hebben gekozen voor de snacks die alleen de 100% natuurlijk zijn en 1 soort eiwit bevatten waardoor het uitermate geschikt is voor honden met intoleranties en allergieën. Het assortiment zal in 2023 verder uitgebreid worden. 

Supplementen

Ondanks dat veel honden een volledige maaltijd hebben, hebben sommige honden een extra behoefte welke ze niet uit een basis maaltijd kunnen halen. Supplementen werken hierbij ondersteunend. De supplementen van Kivo hebben allemaal een vloeibare basis van dierlijke vetten of oliën. Deze bevatten van nature omega 3, welke belangrijk zijn voor essentiële functies in het lichaam. Daarnaast zorgt een suppletie in vloeibare vorm voor een hogere opname in vergelijking met pil of poedervorm.


De Hennepolie uit vezelhennep van Cannabioday is een geliefd voedingssupplement dankzij de therapeutische eigenschappen en geaccepteerd als aanvullend diervoeder. Iedereen wil het beste voor zijn of haar hond. De hennepolie van CannaBioDay is dan ook speciaal ontwikkeld voor honden. De hennepolie wordt geëxtraheerd van biologisch geteelde en volledig gecertificeerde vezelhennep uit Zwitserland. Deze biologische vezelhennep wordt volledig legaal en zonder toevoeging van chemische bestrijdingsmiddelen gekweekt. Iedere fles bevat 200 mg hennepolie en dankzij de toevoeging van zalmolie is het rijk aan onverzadigde vetzuren Omega 3 & Omega 6.

Neem contact met ons op