• Afhalen bestelling op afspraak
  • Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
  • Shop (training) snacks van o.a. Kivo Petfood
Home » Shop @ home

Honden hebben naast lichamelijke beweging ook behoefte aan hun neus te gebruiken, mentaal uitgedaagd te worden, nieuwe dingen te ontdekken en om na te denken. 

Als dit over het hoofd wordt gezien kan er verveling optreden, soms met daar uit voortvloeiend niet gewenst gedrag. Honden die hun dag wel doorkomen, zonder echt gestimuleerd te worden en zich daarin 'schikken', komen nog vaker voor. De hond verveelt zich en dat vinden wij jammer. 

Een paar minuten per dag te puzzelen met je hond is een leuke afwisseling om toe te voegen aan het dagelijks leven van je hond. Voorkom verveling, stimuleer het zelfvertrouwen van de hond en versterk jullie relatie nog meer. Begeleidt je hond op een manier dat bij hem past en ondersteun daar waar jouw hond dat nodig heeft. Het effect is dat jullie onderlinge band nog sterker wordt, je hond voelt zich gezien, leert probleemoplossend te denken en zal meer op jou gaan afstemmen wat ook weer doorwerkt in andere situaties. Geniet van elkaar en leer elkaar nog beter kennen.


Ook kun je hier de leukste knuffels vinden voor jouw hond. Zorg altijd voor een veilige situatie en laat geen knuffels onbeheerd achter als jouw hond hier moeite mee heeft.