B&B 


Tijdens je verblijf bij Bed and Breakfast Rebel & Moon heb je tijd om even lekker te ontspannen. De B&B biedt ruimte voor 2 personen en uiteraard de hond mag mee. 
de B&B is gelegen in het hartje centrum van Alblasserdam. Er zijn diverse mooie wandelroutes in en om Alblasserdam, je kunt de molens van Kinderdijk bezoeken, met de waterbus naar Rotterdam of Dordrecht of je gaat lekker varen over de Alblas. 

Op loopafstand van onze Bed and Breakfast zijn een aantal restaurants te vinden, is er een bioscoop en je bevindt je midden in het centrum met om de hoek winkelcentrum Makado. 

Blijf je liever in het huisje, heb je de gelegenheid om een spelletje te doen aan de eettafel of kun je lekker chillen op de bank met Netflix op.

Voor de hond is er een omheinde tuin en kun je een afspraak maken (wees wel op tijd) voor een consult in de snuffelstudio of een adviesconsult samen met jouw hond. 

Informatie

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid en tarieven, kun je mailen naar info@rebel-moon.nl of een berichtje achterlaten via onderstaand formulier. Je kunt ook even kijken op Booking.com en Airbnb. We zullen zo spoedig mogelijk de website aanpassen zodat alle informatie hier ook beschikbaar is. Wil je meer informatie over de beschikbaarheid, klik op bovenstaande link of mail naar info@rebel-moon.nl 

je kunt ook een berichtje achterlaten via onderstaand formulier.