Home » Blog » Dog-Bandeau

Dog-Bandeau

Gepubliceerd op 13 september 2019 om 09:27

Woef & Hi,

Leuk dat je onze blog weer leest.Rebel & Moon krijgt regelmatig de vraag: 'Wat is een dog-bandeau....

(Dog) Bandeau

Een bandeau (Frans voor 'band' of 'strook') is een kledingstuk bestaande uit een strook stof.

In de vroege 20e eeuw sloeg de term voornamelijk op een soort haarband. Een tiara in de vorm van een lint wordt ook een bandeau genoemd. Tegenwoordig verstaat men onder de term een strapless bikinibovenstuk, dus zonder schouderbandjes.

Een dog-bandeau is een trendy sjaaltje voor de hond, wij hebben ons vastgehouden aan de term dat in de 20e eeuw werd gebruikt. We wilden eens iets anders dan een 'dog-scarf' of sjaaltje voor de hond. Vindt je ook niet dat 'dog-bandeau' heel chique klinkt?.

Dog-Bandeau voor iedere hond

Iedere hond kan een dog-bandeau dragen. Of je een stoere reu, lief teefje, groot, klein, fluffy of kortharig bent, Iedere hond kan een dog-bandeau dragen. Het is wel een gegeven dat je bij een 'fluffy' hond de bandeau iets minder ziet, zoals jullie op de foto bij Rebel kunnen zien. Zelf vinden wij dit wel weer een grappig effect, je ziet mensen op straat echt omkijken' heeft die hond nouj een sjaaltje om?

Twinning is winning 

Twinning is Winning; wie wilt er nou niet 'matchen' met haar hond. Om dit te realiseren hebben we ook een haarband ontwikkeld. Deze kun je in een set met Dog-bandeau of bandana bestellen en is te vinden op onze 'Dogmom' pagina.

 

Always look pawsome, like a proud Dogmom 

x Rebel & Moon 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Wim Smit
een jaar geleden

Mooie site, duidelijk en goed bereikbaar ook voor digibeten