Home » Blog » Een dag uit het leven van Rebel

Een dag uit het leven van Rebel

Gepubliceerd op 15 december 2020 om 11:22

 

Mijn naam is Lady Rebel, maar je mag me gewoon Rebel noemen hoor. 

Ik ben een Golden Retriever meisje van nu 3,5 jaar oud. In mei 2021 word ik alweer 4 jaar. Mijn vrouwmens is begonnen met Rebel and Moon doordat ze op zoek was naar een leuke denimbandana waar mijn naam op gedrukt kon worden. 

Hobby's 

Mijn mensen hebben hun leven anders ingedeeld op het moment dat ik bij ze kwam wonen als kleine pup van 8,5 week oud. Hierdoor ben ik niet vaak veel uren achter elkaar alleen geweest, ze hebben het me wel goed aangeleerd. Het leukste vind ik buiten spelen, koekjes zoeken in huis, puzzelen, zwemmen en ik vind het heerlijk om te tukken. Het liefst doe ik dit overdag op de bank of op het kleed, in de avond kruip ik vaak in 1 van mijn 2 mandjes. 

Buiten ben ik soms wel een beetje onzeker en vind nieuwe dingen wel spannend, mijn mensen steunen me hierin en samen durf ik de uitdaging meestal wel aan te gaan. We zijn ook al aan het wennen op de nieuwe locatie waar Hondenkaravaan en Rebel and Moon samen iets heel moois aan het bouwen zijn. Dit gaat gelukkig al heel goed tot nu toe en als het zo blijft gaan mag ik in 2021 vaak mee naar de locatie waar mijn grote stoere vrienden Pax en Memphis ook zijn. 

Corona 

Sinds de Corona-periode ziet mijn leventje er wel een beetje anders uit. Zo is mijn man-mens vaker thuis en heb ik minder mogelijkheid om kattenkwaad uit te halen. We maken nog langere wandelingen en ik kan hele dagen in de tuin spelen. Ook zijn mijn 'mensen opa en oma' in Nederland, die wonen normaal in Spanje maar nu in het huis onder het huis waar ik woon. Als ik in de tuin ben, waar hun deur zit; ga ik vaak even een koekje halen bij oma en kruip ik na het spelen lekker op de bank om even te tukken. 

Ik vind het wel heel verdrietig dat er ook veel mensen zijn die op dit moment veel alleen thuis zijn en ik hoop dat iedereen een beetje aan elkaar wilt denken. Ik probeer altijd alle mensen heel vriendelijk en enthousiast te begroeten als ik buiten loop, maar mijn mensen zeggen dat dit niet helemaal de bedoeling is...

Snap jij het nog?  

:-)

 

Stay safe en always look paw some 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.