Home » BOHO-necklace

BOHO necklace winter turquoise

€ 15,95

BOHO necklace winter turquoise

€ 15,95

Boho necklace winter turqoise is een verstelbare BOHO-ketting voor de hond.

De BOHO necklace heeft een metalen schuif-sluiting, keramische en houten kralen waardoor de band een luxe uitstraling heeft. De ketting kan gebruikt worden om de naampenning of een lampje aan te hangen en ziet er ook nog eens super stoer uit! 

Kijk op onze maattabel om de juiste maat van de Boho band te bepalen, tevens kun je de nekomvang van de hond invullen, zodat hier tijdens het maken rekening mee gehouden kan worden.

♥ Alle producten van Rebel & Moon worden ingepakt geleverd
♥ verzendtijd is 3-6 werkdagen
♥ prijzen zijn incl. BTW

 

Neckcandy

Neckcandy Candy Chain

€ 15,95

Neckcandy Candy Chain

€ 15,95

Snoep ketting: 

De viltbollen zijn geverfd in zachte pastels, waardoor deze Neckcandy ons echt doet denken aan de snoep ketting. 
de viltbollen zijn ongeveer 2 cm groot en we knopen met een paracord 3 mm in het grijs. Het patroon & de aantal bollen van de neckcandy is afhankelijk van de grootte van de band. Iedere neckcandy heeft zilverkleurige bedels en een geel merk label van Rebel & Moon.

Kijk op onze maattabel om de juiste maat van de Neckcandy te bepalen. Voor het mooiste resultaat & een passende neckcandy, kun je de nekomvang van de hond invullen, zodat hier tijdens het maken rekening mee gehouden kan worden.

♥ Alle producten van Rebel & Moon worden ingepakt  geleverd

 

♥ Handgemaakt & voorzien van een geel merk label


♥ verzendtijd is 2-5 werkdagen


♥ prijzen zijn incl. BTW

 

 

Snoep ketting, was mijn eerste gedachte toen ik de test Neck Candy voor me zag liggen.

De Neckcandy kettingen zijn gemaakt van wolvilt balletjes. De balletjes zijn afkomstig uit Nepal, waar ze met de hand worden (nat)gevilt. De doorsnede van de balletjes is ongeveer 2 cm. De afmeting zijn, doordat de balletjes hand­gemaakt zijn, niet altijd helemaal gelijk.


de neck-candy is een sieraad voor de hond, het artikel is niet functioneel, behalve dat het super cute is. Let altijd goed op als de hond iets om zijn nek draagt, denk altijd aan de veiligheid van de hond. Ons advies is om de neckcandy tijdens spel af te doen.