• Afhalen bestelling op afspraak
  • Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
  • Shop (training) snacks van o.a. Kivo Petfood

Kivo supplementen 

Houdbare worst - gestoomd vlees 

De houdbare worsten van Kivo zijn allemaal vrij van gluten, conserveringsmiddelen en geur-kleur en smaakstoffen. 
de hoogwaardige grondstoffen afkomstig van vlees geschikt voor humane consumptie. Al de producten van KIVO  worden geproduceerd volgens de strenge H.A.C.C.P. normen en staan onder controle van de Voedsel en Waren Autoriteit.  Nieuw het assortiment van KIVO zijn de heerlijke gestoomde worstjes. Het voordeel hiervan is de lange houdbaarheid! Deze zijn maar liefst 18 maanden houdbaar buiten de vriezer of koelkast. Je kunt ze gewoon bewaren op een donkere plek. Ideaal als complete maaltijd, maar ook handig als je op vakantie gaat ter vervanging van vers vlees! 
Het is ook makkelijk te gebruiken als beloning en tijdens het trainen. Alle maaltijden bestaan uit een hoog vleespercentage, bijna 80%. Het is aangevuld met zilvervliesrijst, groenten & fruit en vitaminen & mineralen.

Brokken voor de hond 

De koudgeperste brokjes op natuurlijke basis zijn een mooi alternatief voor vers vlees. Naast de hoge percentages vlees en antioxidanten zijn deze brokken ook nog eens koudgeperst. Dit wil zeggen dat er tijdens het productieproces geen hoge verhitting of druk heeft plaatsgevonden. Hierdoor zijn alle vitaminen, mineralen en gezonde bacteriën bewaard gebleven zodat ze optimaal beschikbaar blijven voor jouw trouwe viervoeter. Speciaal voor de gevoelige hondjes hebben we graanvrije koudgeperste brokken met een receptuur op basis van zoete aardappel of erwt. Ook zitten onze brokjes bommetjevol groenten & fruit. Naast veel vlees zit er o.a. brandnetel, paardenbloem, banaan, wortel, tomaat, zeewier, peer, blauwe bes, lijnzaadolie, cranberry, kamille, venkel, Echinacea, Spirulina, glucosamine & chondroïtine en glycine in.