• Afhalen bestelling op afspraak
  • Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
  • Shop (training) snacks van o.a. Kivo Petfood
Home » Rebel & Moon shop » R&M accessoires » BOHO lijn & halsband

BOHO-Lijnen

De BOHO-lijnen zijn gemaakt van PPM-premium touw. PPM is lichtglanzend, licht in gewicht en neemt heel weinig vocht op. PPM touw blijft drijven en droogt snel. Door deze eigenschappen is dit PPM touw zeer geschikt voor buiten gebruik. PPM is niet giftig, veilig voor mens en dier (OEKO-TEX®). Word niet snel vies, is bestand tegen schimmel en rot en wordt gemaakt in de EU. 

BOHO halsbanden

De halsbanden zijn gemaakt van zacht, stevig leer in combinatie met stevig rond gevlochten 10 mm PPM koord met kern. De sluiting van leer dat 2,5 cm breed is, is gemaakt reststukken leer, dat afkomstig is van de productie van schoenen en tassen. 

PPM is glanzend, licht gewicht en neemt heel weinig vocht op. PPM touw blijft drijven en droogt snel. Door deze eigenschappen is dit PPM touw zeer geschikt voor buiten gebruik. PPM is niet giftig, veilig voor mens en dier (OEKO-TEX®). Word niet snel vies, is bestand tegen schimmel en rot en wordt gemaakt in de EU. 

De halsbanden worden op maat gemaakt, het is dus heel belangrijk om een goede maat door te geven van de nekomvang van de hond. Meet de nekomvang in een rustige omgeving, nauwkeurig op en geef dit door bij je bestelling. 

 

 

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen, inspirerende blogs en de leukste acties? Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt de nieuwsbrief 1 a 2 keer per maand.